Om mig

We need more laughter in our lives, more joy, more compassion, more kindness – increasing this in Your everyday life is our wish and the purpose of this company – SOUL FOCUS

Laugh Live & Love – Let go of control and embrace your soul

skrattyoga, södermalm

Skrattyoga på Södermalm – jag hjälper dig till ett gladare liv

Yoga, Skratt & Dans är företaget Soul Focus – fokus till själen, uppmärksamheten inåt för att sedan kunna leva bättre & lättare utåt i denna värld. Jag vill kunna erbjuda rakt igenom kvalitativa pass i skrattyoga till alla de på Södermalm med omnejd som är intresserade av det.

Mitt namn är Soul och min yogaresa startade när jag var 20 år, jag blev på en gång lite smått frälst och utforskade bland alla olika former av yoga. Gick på massor av klasser för olika lärare, fastnade till sist för Hatha Yoga. Utbildade mig hos Noah McKenna och har undervisat sedan 2012.
Kom samma år i kontakt med Zannah Parmenius, min stora skrattguru 😉 sedan dess även hållit klasser i skrattyoga. Medverkade som skrattinstruktör i Bolibompa med Nazim och Tobbe trollkarl 2015.
Påbörjat en vidareutbildning inom Brahmani Yoga för min lärare Julie Martin. Jag är fortfarande lika nyfiken i allt som har med hälsa och personlig utveckling att göra.

Helt enkelt valt att kalla min stil Soul Yoga efter mitt namn och företag. En dynamisk yoga inspirerad av Brahmani & Hatha yoga som finns för dig på Södermalm med omnejd bland annat.

Soul Focus är ett företag jag startat för att jag gläds enormt utav att se skrattet och känslan i kroppen hos er när skrattet äntligen får ta över. Jag vet känslan och ser när den dyker upp hos mina deltagare. Det är en befrielse. Skrattet är läkande, smittsamt och sprider så mycket glädje. Det hjälper oss att komma i kontakt med oss själva & lär oss leva livet med lite mindre allvar. Om du är intresserad av att få mer information om mina pass i skrattyoga på Södermalm med omnejd är du välkommen att ta kontakt med mig så hjälper jag dig vidare.

Tidigare kunder:
SVT Barnkanalen
Grant Thornton
S. Professionals
Twitch

Soul Fagerqvist

soulfocusyoga@gmail.com
0763-62 99 35