Om mig

We need more laughter in our lives, more joy, more compassion, more kindness – increasing this in Your everyday life is our wish and the purpose of this company – SOUL FOCUS

Laugh Live & Love – Let go of control and embrace your soul

skrattyoga, södermalm

Skrattyoga i Stockholm – Soul Focus hjälper dig till ett gladare liv

Yoga, Skratt & Dans är företaget Soul Focus – fokus till själen, uppmärksamheten inåt för att sedan kunna leva bättre & lättare utåt i denna värld. Soul vill kunna erbjuda rakt igenom kvalitativa pass i skrattyoga till alla de Stockholm med omnejd som är intresserade av det.

Människan bakom Soul Focus heter Soul och hennes yogaresa startade när hon var 20 år, på en gång blev hon smått lite frälst och utforskade bland alla olika former av yoga. Soul gick på massor av klasser för olika lärare och fastnade till sist för Hatha Yoga. Hon utbildade sig hos Noah McKenna och har undervisat sedan 2012.
I samma år kom hon i kontakt med Zannah Parmenius, som är coach och har jobbat med skrattet i över 30 år. Under 2015 medverkade hon som skrattinstruktör i Bolibompa med Nazim och Tobbe trollkarl.
Soul har påbörjat en vidareutbildning inom Brahmani Yoga för hennes lärare Julie Martin. Engagemanget och intresset tycks inte avtagit, Soul är fortfarande lika nyfiken i allt som har med hälsa och personlig utveckling att göra.

Helt enkelt valt att kalla hennes stil Soul Yoga efter sitt namn och företag. En dynamisk yoga inspirerad av Brahmani & Hatha yoga som finns för dig i Stockholm med omnejd bland annat.

Soul Focus är ett företag som startat för att Soul gläds enormt utav att se skrattet och känslan i kroppen hos er när skrattet äntligen får ta över. Hon själv vet känslan och ser när den dyker upp hos sina deltagare. Det är en befrielse. Skrattet är läkande, smittsamt och sprider så mycket glädje. Det hjälper oss att komma i kontakt med oss själva & lär oss leva livet med lite mindre allvar. Om du är intresserad av att få mer information om Souls pass i skrattyoga i Stockholm med omnejd är du välkommen att ta kontakta Soul Focus så får du vidare hjälp.

Tidigare kunder:
SVT Barnkanalen
Grant Thornton
S. Professionals
Twitch